Lótáp


ENERGYS STANDARD (25KG)
Nagy melasz tartalmú táp, mely készenléti energiaforrásként szolgál. Ajánlott a vemhesség utolsó harmadában, illetve a rosszabb erőnlétű lovak számára.

ENERGYS RELAX (25KG)
Elsősorban alacsony terhelés alatt álló lovak számára ajánlott. Megfelelő zabpótló táplálék nehezen kezelhető lovaknak.

ENERGYS EXTRA (25KG)
Energetikus takarmány magasabb kukorica tartalommal, mely intenzív terhelésnek kitett lovak számára készült. A benne lévő szója és lenolaj rendkívül kedvező esszenciális zsírsav aránnyal rendelkezik, a gyors regeneráció érdekében.

ENERGYS PONY (25KG)
A táp terhelés nélküli lovak és pónik számára ajánlott. Csökkentett fehérje és cukortartalommal, de magas ásványi anyag és vitaminnal rendelkezik. Megfelelő adagolás betartása esetén segít kiküszöbölni a patairha-gyulladás kialakulását.

ENERGYS BABY (25KG)
A keverék a legjobb minőségű alapanyagokból van összeállítva, figyelemmel a fiatal, növekvő szervezetre, és annak szükségleteire. Ásványi anyagtartalma elősegíti a csontozat és a fogak fejlődését.

ENERGYS ENDURO (25KG)
Nagy és állandó terhelésnek kitett lovak számára ajánlott, elsősorban sport lovaknak.

BESTERLY DYNAMIX (20KG)
A táp puffasztott, jól emészthető gabonákat tartalmaz. Műzli formájú takarmány, mely vitaminokkal, ásványi anyagokkal és lenolajjal van kiegészítve.

BESTERLY HERBIC (20KG)
Olyan gyógynövényeket tartalmazó műzli, melyek kedvezően hatnak a lovak légútjaira. Immunrendszert erősíti, a stresszt csökkenti.

BESTERLY COLDMIX (20KG)
Zabmentes speciális táp, mely elsősorban temperamentumos, vérmes lovaknak ajánlott. Lucernát és hőkezelt gabonát tartalmaz.

ENERGYS LOVE
Egészséges jutalomfalat lovak számára hozzáadott mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Finom almás nyalánkság.

ENERGYS CORNFLAKES (15KG)
Hőkezelt kukoricapehely. A szemes kukoricát speciális hőkezeléssel, könnyen emészthető formába hozzák, így kiváló energiaforrást jelent a zabra vagy árpára érzékeny lovaknak.

ENERGYS OMEGA (20KG)
Puffasztott lenmag, mely telítetlen omega 3 és omega 6 zsírsavakat tartalmaz. Mindkét összetevő növeli a lovak teljesítőképességét és hosszú életét.

ENERGYS VITALITY
A melaszt tartalmazó szárított cukorgyári szeletek, szuperrostok, melyeket a ló már a vékonybélben képes megemészteni. A melasz kiváló energia és betain forrás.

ENERGYS MINERAL
Ásványi anyagot, vitamint tartalmazó kiegészítő táp valamennyi ló számára.

CUKORRÉPA SZELETEK
Rendkívül jól emészthető rostanyag forrás, amely már a vékonybélben megemésztődik.

EGÉSZ LENMAG
Lenolaj forrás, amely magas tartalmú telítetlen zsírsavaknak köszönhetően nagy hatással van a lovak kondíciójára és egészségére. Takarmányozás előtt főzni kell.

LUCERNA GRANULÁTUM
Nagy tápértékkel bíró minőségi rostanyag forrás valamennyi ló számára.