Minden ami takarmány

Galambázis

Rólunk

A Galambázis Kft. 2018. februárban ünnepelte 10. születésnapját, mely valójában csak a cég megalakulásának a napja volt. Előzőleg 1992-től egyéni vállalkozóként kezdtem a tevékenységet, mely gabona és táp-termény kereskedelemmel indult. A rendszerváltás után a haszonállat nevelése vissza szorult és előtérbe került a kedvtelésből, hobbiból tartott állattartás. Ezzel egy időben szükségessé vált a profilváltás is a vállalkozásunkban. Számomra nagy öröm volt, hiszen édesapámmal gyermekkorom óta foglalkoztunk madarakkal, galambokkal.

Évtizedekig kísérleteztünk különböző magkeverékek etetésével a sportgalambok teljesítményének növelése érdekében. Egyre jobb és jobb eredményeket sikerült elérni a speciális magkeverékek összeállításával. Rengeteg tapasztalatot szereztünk, illetve hasznos tanácsokat kaptunk a Galambász Egyesület tagjaitól, illetve versenyzőktől. Mindezt összegezve sikerült a legideálisabb magkeverékeket összeállítani, melynek az IRISZ nevet adtuk, és már két évtizede jelen van a belföldi és a külföldi piacon is.

A galambkeverékek mellett jelentős a díszmadár eledel gyártása is, melyből jelenleg több mint 10 féle keveréket készítünk, a tenyésztők igényeit figyelembe véve. Számunkra fontos a tenyésztőkkel kialakult jó kapcsolat fenntartása, hiszen az ő visszajelzéseik alapján tudunk az egyre növekvő igényeknek megfelelni.

Cégünk a háztáji baromfiállomány, illetve sertés, szarvasmarha, ló, rágcsálók részére is forgalmaz kiváló minőségű takarmányokat, mint Versele-Laga. A 2017 év kedvenc terméke a holland De-Heus Energys minden igényt kielégítő takarmánykeverékei.

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy a vásárlóink legmagasabb igényeit figyelembe véve a legjobb minőséget tudjuk előállítani.